Veljkov Domen v2.0

DOBRO DOŠLI U MOJ DOMEN!!!

Ako ste pritisli ovaj link očekivajući neko remek delo od AutoBiografije, bićete razočarani.

Ja sam Veljko, više poznat na internetu kao "carinavljko", napisano bez E. Ja sam voleo da pravim online video sadržaj od mraćnih vremena, koliko sam uspeo da vidim, to je od 2015. Ako mislite da me zajebavate zbog mog sadržaja pre 7 godina, bili bi ste šokirani koliko me trne jaje. Od tog momenta nešto mi se aktiviralo u mozgu. Moj prvi ikad popularni video je bio jedan o Hello Neighbour i imao je 1.1k pregleda.


Posle toga sam otišao na drugi profil, zbog nekog razloga. Na početku se zvao "Dab Police Official" (a ja sam se pitao što su me zajebavali), i kasnije Veljko Pro. Nažalost, u svom mom genialnom razmišljanju zaboravio sam da YouTube nije platforma za osobe ispod 13 godina, i kada sam stavio datum rođenja PRAVI, a ne 2000 ili 1999, onda sam ubrzo dobio ban sa platforme.


I onda posle tog malog incidenta napravio sam nalog KISCA, što je trebalo da bude skraćenica od KirbyIsCuteAlot. Ako ste pomislili da je to pogrešno napisano, u pravu ste. Trebalo bi biti KICA. Ali sad jebiga, nije važno. Kako god posle nekog vremena, zbog discorda, ime je bilo promenjeno na Guy With A Nerf Gun, ili to jest GWANG, što jeste dobro napisano. Mada neko me je reportovao za "Child Abuse", možda jer sam ja bio maloletan, i dobio sam ubrzo ban sa platforme OPET.. (mada ovaj put ima arhiva)


I onda smo stigli do ovde, moj prvi kompjuter 2020, moj novi "Fresco Nombre" (Kul Ime) kanal, 2021 prvi video, onda sam promenio ime u "carinavljko" i svakakva ludila posle toga. Ako vas više interesuje, pretplatite se! Budite deo moje istorije.

Hvala vam, Veljko.